Klent på bloggen.

Oj då, här var det verkligen dåligt med uppdatering! Jag ber verkligen om ursäkt, men jag har helt enkelt inte orkat. Har haft bättre saker för mig :) 

Är precis hemkommen från en promenad med min lilla familj, det är ju så underbart väder ute! Elva grader klockan halv åtta på kvällen, det är ju helt sjukt. Och ingen vind. Plus att ljuset gör mig så pigg. För en månad sen vid denna tiden ville man bara gå och lägga sig, men det är helt annat nu. Det är på god väg nu! :)

Imorgon ska jag jobba, så roligt! Jag ser verkligen fram emot det. Känns faktiskt lustigt att gå till jobbet och känna att man längtar, det har ju aldrig hänt innan. Haha... Melvins faster kommer och passar honom imorgon. Han har alltid jätteroligt med henne så det ska nog gå bra! Sen i påsk ska ju Robert vara pappaledig, då ska han få känna på livet som hemmafru när jag jobbar. Undra om han kommer att gilla det? :) 

Igår  kom Robert hem med den fina vedkorgen jag har kollat på länge. Tack hjärtat! <3  Jag hade skvallrat om att det avr ett kanonpris på den och denna veckan var det dessutom 25 % på den. Kan det bli bättre? Rabatt på det redan perfekta priset :)

Nu har älsklingen gjort te till mig och väntar (o)tåligt i soffan. Så det är bäst att man flytta fettet dit.... 

Ensamma Fredag.

Vilken dag, vet inte om den har varit jobbig eller vad den har varit...Den har väl varit som en vanlig dag egentligen, men jag har vetat att Robert inte kommer hem vid halv fem tiden, som vanligt. Så den har känts extra lång.  Allt känns lite extra jobbigt. Missunnar inte honom det, men det känns ju =)

Så nu har jag precis lagt Melvin, så det är tyst i huset. Han har varit väldigt gnällig hela dagen, har inte riktigt vetat vad han har velat. Så det är nog skönt för honom att sova nu. Jag har hällt upp en drink och en skål med chips och ska bara päsa för mig själv. Blir väl att man kollar på Let's Dance... Ska bli kul att se vem som vinner. Själv tror jag på Laila.


Nej, tillbaka till soffan :)

Löning och jobb.

Fint väder idag, hade varit klockrent om snön inte hade funnits där.. Men det kommer, antar jag. 

Sov faktiskt till halv nio idag, tyckte att jag förtjänade det :) Så att man inte blir allt för trött framåt kvällen. Efter middag ska jag in till Flora Persson och jobba. Känns verkligen konstigt att jag ska jobba, jag menar... Det var över ett år den jag jobbade. Blev ju sjukskriven i februari förra året, när jag var gravid med Melvin. Men det ska faktiskt blir härligt! Mamma ska ta Melvin tills Robert kommer hem. Känsn jobbigt att lämna Melvin men jag vet ju att hon fixa det. Han har ju varit med henne själv så många ggr förr. 

Tänkte ta en promenad med Melvin innan jag börjar jobba, men medan jag tog på mig somnade han som en liten gris i sin säng. Han är verkligen trött hela tiden nu, jag tror att det är hans dumma tänder. Hoppas det i alla fall, så att man har en förklaring till trötter.

Idag är det löning med, så det är säkert en del människor ute i stan. Jag får dock inga pengar förrän den 27e, det känns lite sådär :)


Ha en härlig dag!

Måndag åter igen.

Ja, och så var det måndag igen. Helgerna går för snabbt. Denna helgen har verkligen varit lugn, vi har mest varit ute i trädgården och donat, inte för att man ser någon skillnad. Men en helg utan krav och utan måsten, skönt ibland. 

Frida och Oliver kom  över på fika innan, Frida hade köpt med sig sååå goda tårtbitar från Ninas konditori. Det var mer än vad min degiga mage behövde :-D Skönt  att kunna prata av sig lite dock, det är ju alltid uppskattat. Denna veckan blir nog fullbokad. Utom på onsdag förmiddagen, då ska jag bara vara hemma med Melvin. På eftermiddagen ska jag ju som sagt jobba. På fredag är Robert ledig, då är det fiskepremiär. Då ska vi träffa grannarna och deras släkt, grilling och fiske på dagen både vid laxfisket och nere på grillplatsen vid ån nere hos oss. Säkert några öl på det och på kvällen blir det liten "fest". Grannarna är en bra bit äldre än oss, men oj så kul vi har med dom! Dom är verkligen unika och alldeles egna... Och det gillar vi! Och sen att dom räknar in oss, fast att deras släktingar är där... Det är ju inte ofta det händer. Och även dom har vi superkul med!

Nu ska jag få i mig lite lunch och när Melvin har vaknat ska vi gå en sväng till byn, har en del traderapaket jag måste skicka iväg. 




Fredag..

Underbara fredag, hela helgen framför mig med min fina familj. Min finfina underbara familj. Jag älskar er så att jag blir tokig.

Idag har jag och Melvin tagit en tur  på stan, bara han & jag. jag tyckte att det var väder för det. För lite shopping av blommor till vår trädgård, nu är lagom tid att förnya sig. Så imorgon blir det plantering. Var inom Flora Persson och pratade med Åsa & Pia, det är ju snart dags att jobba. Så på onsdag ska jag in där några timmar, lära mig kassan och så... Komma in i det helt enkelt. Det känns bra, jag skulle kunnat börjat idag egentligen :)


Mys med familjen ikväll. Idag ska jag bjuda hjärtat på fläskfilé, potatisgratäng och rödvinsås. Hoppas att han blir nöjd med det :) Sen blir det Let's dance med godis och allt som hör fredagen till.

Hoppas att ni får en trevlig fredagkväll!


Solen lyser.

Solen skiner fortfarande, det är tredje dagen i rad och då måste det ju nästan vara vår nu? Eller?

Var uppe tidigt idag, vi skulle haft frukostträff med de andra mammorna från föräldragruppen idag  men så blev det inte. Mamman som vi skulle vara hos misstänkte att hennes lilla hade fått vattkoppor. Stackars liten. Det är ju inte nådigt. Tycker att alla är sjuka just nu, vart man än vänder sig.

Här hemma är det liv hela tiden, jag misstänker att det är Melvins tänder som spökar. För han bara skriker och skriker, han slutar inte vad jag än gör. Jag har gett honom alvedon, men det verkar inte hjälpa. Jag känner mig så hjälplös när det är såhär, jag vill ju kunna hjälpa honom. Har lagt honom i sängen i hopp om att han ska somna efter ett tag. Men det verkar inte heller hjälpa. Snorar gör han med, min lille pojk. Sånna här dagar önskar jag att Robert var hemma också, för att få lite avlastning.  Det kanske låter själviskt men man rå ju inte för sina tankar?! Oj... Nu tystnade han. Hoppas att han sover en stund nu  och mår bättre sen.  Sen när han vaknar tänkte jag att vi skulle gå en runda, i det fina vädret.

Ska köra in till elkedjan sen med, kika runt lite. Vi måste verkligen ha en lampa över soffbordet, det är så mörkt där nu. Ska även kolla på lite yttebelysning som vi ska ha vid vår infart sen. Hoppas att det inte tar för lång tid att fixa detta nu bara. Fast det är klart, vår infart har sett hemsk ut sen vi flyttade in så en månad eller två kan jag väl leva med :)

Imorgon ska jag in till torget och köpa penséer, om det är fint väder. Jag skulle egentligen väntat till början av april, men det kliar så mycket i händerna. Och då gör väl inte en vecka något? Vill slänga bort den där fula ljungen nu.

Ha en härlig dag, mina vänner.

Mammas älskling.










En fin vårdag i mars.

Japp, en fin dag har det varit. Och det tackar vi för... Jag och Melvin tog en tur bort till syster Bella, där fick vi god fika och snackade en hel del. Sen gick vi ut i trädgården lite, för att njuta av solen och kolla på alla lökar som har växt upp. Det är härligt, att se hur det växer och sen blir det vackra blommor. Eller är det bara vi florister som förstår tjusningen med det? Förresten, jag ska jobba till påsk. Det ska bli underbart. Att få komma hemifrån lite och göra det som man älskar. (Jag älskar att vara hemma med, missförstå mig inte.) Men att få stå där och plocka bland blommor, prata med kunder och bara få finnas till - som florist. Det är en härlig känsla. Och det var allt för längesen jag jobbade nu, så jag hoppas att mina gröna händer inte har blivit bruna och att jag lyckas vara en bra florist för kunderna.

När jag kom hem skulle jag börja med middagen, men fick snabbt en stark känsla av att jag MÅSTE putsa fönstrena! Jag har inte putsat dom sen vi flyttade in och gubben som bodde här innan har säkert inte gjort det på flera år. Och när det är så fint väder vill man ju åtminstone se ut. Jag hann börja, sen hörde jag Melvin gallskrika. "Åh nej, han har vaknat", var det första jag tänkte. Så där stod jag med maten på spisen, öppna fönstren som skrek efter en ren trasa och en skrikande unge som helt enkelt inte ville sluta gapa. Visst är livet härligt! :)
Resultatet? Robert fick sin middag, fast att jag glömde salt och peppra, Melvin blev glad när pappa kom hem och busade och vi ser ut genom fönstrena.... På nedervåningen.

Nu står kladdkakan i ugnen, jag snodde receptet som Lisa tipsade om på sin blogg. Det verkade kanon! Robert sitter och väntar förväntansfullt. Så den är klar i lagom tid tills vi bänka oss framför Desperate housewives. Och sen ska jag njuta av denna kladdkakan. Och så får det bli en himla lång promenad imorgon, och en massa övningar. För snart är det sommar och då ska bikinin fram, kära vänner.

Skänker en tanke till Inger idag med, som ska opereras idag pga hennes hjärtinfakt igår. Vi håller tummarna för dig, jag älskar dig så mycket. Utan dig skulle det verkligen vara tomt!

Tips.

Tänkte bara passa på att tipsa om Lindex ekologiska barnkollektion, jättesöta kläder i underbar kvalité till ett superpris! Kollektionen heter farm och självklart har jag fyndat en hel del :)





I lördags när vi tog en tur i stan köpte vi ju Melvins första skor, även dom från Lindex.  Och jag föll direkt.




(alla bilder från Lindex)

Måndag.

Åter igen måndag, och alla vet ju vad jag tycker om det.

Gick för en gångs skull upp i tid idag, myste och åt frukost med Melvin sen gick vi en snabb runda. Himla skönt. När jag kom hem gjorde jag lite övningar här hemma för nu ska magen bli fast som den var innan. Nu kan jag inte vänta ut det längre, bara hoppas på att den ska försvinna av sig själv. Nej, till sommaren ska jag gå i bikini och inte behöva känna att jag skäms för min kropp. 

Nu sitter man här med en smoothie i handen och har njutit av att lilleman sov efter promenaden. jag tycker att jag hör honom prata där ute, så nu är det dags att återgå till honom  :)

Kanske en kopp kaffe och mys med Mellepelle i soffan. Bara han & jag. Melvin & jag, min son & jag. Tänk, jag är mamma. Ibland får man stanna upp lite och tänka på livet. Jag förstår nog inte riktigt än att jag har blivit mamma. Till mitt älskade barn.



Underbara helg.

Dålig med uppdatering i helgen jag vet, och jag ber om ursäkt. Har varken haft tid eller lust till att sitta vid datorn, har bara velat vara med min familj <3

I fredags blev det mys och middag med pappa & Lindi, vi är alltid där på middag så nu tänkte vi att det kanske var vår tur att bjuda. Och det uppskattades verkligen!

På lördagen steg jag upp och gjorde en mysig frukost till mig och Robert. Han fick ligga kvar lite, det förtjänade han verkligen. Han har avlastat mig så mycket på helgerna så jag har fått sova ut, sen Melvin föddes. Och det är ju inte mer än rätt att han med ska få avlastning. Efter en god frukost hade Robert föreslagit att vi skulle in till stan en sväng, där blev det lite shopping (som vanligt) och mys med familjen. Va det är skönt med sådana dagar, att bara få vara utan några krav och "måsten".
 
Kvällen bjöd på middag hos svärföräldrarna med resten av släkten och det var lika trevligt som vanligt. Alla ville gosa med Melvin och det är härligt att få lite barnvakter för en stund! :)  Han var go och glad hela kvällen och ville inte alls sova. Det fanns ju för mycket att göra, och vad gör det att han är uppe lite längre när han sen sover hela natten.

          


Idag har varit en lugn hemmadag, jag har gått och plockat i huset och Robert har försöka fixa bilen, som tyvärr misslyckades. Så det får bli ett besök på verkstaden igen för min stackars bil. Sen får vi hålla tummarna på att den går igenom besiktningen denna gången! Vi gick en sväng med vagnen och fick lite frisk luft. Vid sextiden var det så fint väder så vi gick ut i trädgården och lekte lite med Melvin. Vincent (kungen i huset, katten) hängde naturligtvis på! Melvin tycker att det är så kul att vara ute och gå, och eftersom han fick sina första par skor igår var vi ju tvungna att testa dom ute också. Han älskar verkligen det och jag tror faktiskt att han kan gå själv inom de närmsta två månaderna. Det var helt underbart ute, fåglarna kvittrade och det var inte ens kallt. Det luktade och kändes precis som en sommarkväll.





                        


Blev så sugen på laxfilé idag och gjorde en underbart god rätt, Robert sa att det var topp 5 på det godaste han någonsin ätit. Så jag tackar och bugar :)




Nej, nu kallar soffan på mig.

Underbara dag.

Idag är jag på topp!! :) Vädret är ju helt kanon, snälla säg att det kommer att hålla i sig. Förstår ni att vädret kan avgöra så mycket om hur man mår?!

Är precis hemkommen från föräldragruppen, det var sista gången. Lite sorgligt, men jag hoppas att vi kommer träffas ändå. Och det gör vi säkert. Vi avnjöt sista träffen med kaffe och kakor, det är aldrig fel. Men stackars Melvin kräkte i kaskader när jag gav honom gröt, tror att det gick för snabbt. Jag hoppas verkligen inte att det är influensa och att vi inte smittat några, det är jag mest orolig för. Men nu är han pigg igen, så det var nog bara mamma som skulle skyffla in maten för snabbt :) 

Nu ligger han ute i sin vagn och sover, i det fina vädret. Jag ska få i mig lite mat och sen ska jag köra in till jysk och se om dom ha de fina gummikorgarna inne. jag vill ha två, en till veden här inne och en till att plantera blommor i när det blir lite varmare ute. Det längtar jag efter, att få plantera penséer och violer.. DET är riktig vår det!






Vad är det frågan om?

Men vad är det frågan om? I morse var det jättehärligt väder, solen skin och man mådde bra. Nu snöar det hela tiden med jämna mellanrum och man blir trött och hängig. Det ska INTE snöa i mars, så enkelt är det. Och nu blev det en sån dag där man bara satt inne. Det orkar jag inte med, jag skulle ju ta mig upp till Konsum och handla lite. Nej, jag skickar bud med Robert efter jobbet istället.

Melvin ligger och klinkar på pappas gitarr samtidigt som han testar hur högt han kan prata. Jag  tror att han kommer bli lite musikalisk av sig ;)

Promenad och tankar om Ronneby.





Hade precis gjort mig klar för att ta lilleman på en sväng i vagnen, vädret är ju underbart!  Tror ni inte att han somnar i sin säng precis när jag är klar? Då får det bli en runda sen när han vaknar, måste ju ta vara på dagar som dessa. Så jag antar att nu får jag göra lite nytta istället, plocka in disken, dammsuga osv. Hmm, jag vill ju inte...


Ikväll kommer våra goa vänner från ronneby hit. Roberts barndomskompis och hans söta tjej Fia, och så deras lille Vidar... Det ska bli mysigt, vi har inte träffats sen Vidar föddes och det är över 2 månader sen. Det blir ju så, när man inte bor så nära varann. Ibland saknar jag Ronneby, tror Robert också gör det. Men vad ska man göra? Vi flyttade ju därifrån för att vi köpte hus här, och vi trivs ju här med. (förutom med packet som bor lite längre bort och den dumma vägen som går utanför). Men vi har en mysigt hus som vi renoverat klart inne, underbara grannar på alla håll (jag tror att vi har haft en himla tur med dom, för så bra grannar kan man knappt få någon annanstans, eller hur Lisa? Ha ha...)
Nej, vi får helt enkelt nöja oss med att åka till Ronneby ibland. Och så får vi tänka på att hade vi bott kvar i Ronneby, hade vi även bott i en liten två UTAN balkong. Men... Ronneby är en mysig liten stad. Fast vårt fina hus är i Mörrum :)  Och här har vi den större delen av våra familjer. 

Lyx vs. budget

Jag brukar aldrig hitta en billigare variant av något jag vill ha, men denna gången har jag gjort det och jag är riktigt stolt över mig själv. Eftersom mannen tycker att jag är rätt dyr i "drift" visade jag glatt upp denna budgetvariant och han blev lika glad som mig. Okej, nästan i alla fall :)

Vilken hade ni valt?



Melvin och jag.

Idag är vi själva igen, min goa son och jag. Robert blev inte mer sjuk, så det var jobbet som gällde idag. Men det gör inget, vi klarar oss lika bra ändå :)

Det blev många tävlingar såg jag nu, känns lite girigt men å andra sidan så är ju inte chansen så stor att man vinner så man måste ju satsa på några.

Melvin kryper runt för fullt nu, snabbt går det med. Det är helt otroligt hur snabbt de lär sig, de så liven. Tänk om en annan hade kunnat lära sig så snabbt, va smidigt det hade varit. Tiden går så fort. Jag tycker det var igår som han låg i min famn och var nyfödd. Den där känslan man har när man ligger på BB med ett helt nytt liv i sin famn och man vet inte riktigt hur man ska gå till väga, den känslan kommer alltid att kännas som igår för mig. Min "stora" gosse.. 

Måste göra mig i ordning, sitter fortfarande här i "myskläder". Jag och Melvin måste ta en tur ner till Konsum, det är helt tomt här hemma hos oss, känns det som i alla fall. 

När vi kommer hem måste jag ta itu med städningen, det är kaos här hemma (i mina ögon). Och så väntar ju tvätten såklart, som vanligt. 


Lite bilder på Melvin, som fick tag i pappas gitarr....





Girighet, mera tävling.



Jag är med i utlottningen om ett presentkort från MiniPeople hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!

Mera tävling.

Jag tävlar om ett smycke från Eva E Eriksson.





var med i tävlingen. Gör så här tryck på länken här brevid :TävlingTävlingen pågår till den 15 mars 2009 då den lyckliga vinnaren utses av Eva E Eriksson. Ta en titt på hennes hemsida : eva e eriksson och på webshopen .




Önskelista.






Dessa fina ballerina från Scorett står ganska högt upp på min önskelista! Ett bra pris med. Visade dom för Robert ( bara OM han skulle få för sig att köpa något fint till mig, haha) och hans svar var direkt : -" Men du har ju SÅ många skor! "
Eh jo, sant. men jag använder inte hälften av dom och kommer inte att göra heller. Vilken i-landsproblem.

 I april har Robert lovat mig en tur till Växjö och har jag tur finns dom kvar då. Frågan är bara vilka som är snyggast om mest användbara. Vad tycker ni?

Killar i köket.

Visst är det härligt och gulligt på alla sätt när killen vill hjälpa till i köket, men ibland gör dom mer skada än nytta. Men det får man ju absolut inte säga till om, för då sätter dom inte sin fot i köket mer :)

Robert erbjuder sig att börja steka kycklingen, han frågar om jag kan sätta in pommesen i ugnen. Jag börjar förbereda pommesen och sätter på ugnen. Sen går jag för att han sen kan sätta in pommesen när ugnen är vagn.
Sen hör jag Robert ropar från köket:

Ro - Ska du sätta in pommesen eller?
Re - Ja, men jag trodde du gjorde det när ugnen var varm, eftersom du är i köket hela tiden..
Ro - Nej men, jag vet väl inte vad du har tänkt.
Re - Ska jag hälla i mer smör i pannan? Annars bränns kycklingen. 
Ro - Men jag har olja i.
Re - okej, men jag tar smör nu för jag tycker inte om olja, det bränner bara fast då.
Ro - Nej, det är mer fett i olja, så det bränner inte fast.
Re - Men varför är den bränd nu då?
Ro - Jo, för jag har ju typ inte rört om på typ 7 minuter.

Och där står jag och kollar på en bränd kyckling som nästan är klar och helt utan krydda. Tack för hjälpen älskling! :)

Robert kom hem.

I morse åkte Robert till jobbet som vanligt, men när jag och Melvin sitter och äter frukost stiger han in genom dörren. Min första fråga är : "Har du spytt?" haha... Men nej, han mår illa men har inte kräkt. Och han har feber. Så vi får väl se hur det uteckla sig. Usch, jag gillar ju inte detta med att må illa. Jag håller mig på lagom avstånd och nu ligger han däckad i soffan, stackarn. Det ska vara mycket till för att han ska åka hem från jobbet. 

Melvin sover och jag ska ta på mig något vettigt, sen tar jag nog ut honom en runda i vagnen. Måste ut och få lite luft. Man blir så lat och det är lätt att man bara sitter inne annars. Man får helt enkelt ta sig i kragen.


Steghylla

Hittade denna underbara steghylla från Ellos faktiskt, tycker den är underbar!  Vet inte vart jag ska ha den, men Robert har fått i uppgift att göra den till mig nu och den gick han med på. Va härligt att man har fått tag på en händig karl! ;)



One tree hill.

Nu blir det mys i soffan med One tree hill. Perfekt söndagsunderhållning!




Tack!

Vill bara säga tack till er som hjälpt mig att lära mig att länka. Jag förstod lite men efter ett tag fick Robert rycka in. Det var nämligen så att  webbläsaren jag använde blockerade det fönster som kom upp man skulle länka i... Kanska var därför jag inte fattade riktigt? ;) Känner mig så smart!

Nu har svärföräldrarna och Roberts lillebror "Räkan" varit här, på lite fika. Jag bakade kärleksmums, fast med vanilj. Det är såå mycket godare än vanilj. Melvin sover och Robert sitter framför brasan och klinkar på sin gitarrEn rätt mysig söndag trots allt. Jag har tänt upp huset med ljus, det är ett måste när det regnar så mycket ute.

Nu måste jag komma på något att laga till middag, varför är det alltid sååå tråkigt?! Usch....

Tävling.






Jag är med o tävlar om ett hemligt paket från Moonkids till ett värde av 600kr hos Tant Ulrika. Tävla HÄR du också.


Alla, även du som inte har en blogg kan delta!

Tävlingsregler: Om du har en blogg så kopierar du bilden o den kursiva texten ovan o publicerar hos dig. Du som inte har blogg tipsar ist 5st vänner via mail.

För att din lott sedan ska vara giltig så måste du i en kommentar till detta inlägg lämna ditt NAMN, MAIL o ev BLOGGADRESSsamt svara på frågan vilken storlek du önskar om vinner (finns i storl 56-128) o om det ska vara till pojke, flicka eller unisex. Vinnaren får med andra ord ett "skräddarsytt" paket =)

För en extra chans till vinst så skriver du ytterligare en kommentar till detta inlägg där du lämnar länken till tävlingen hos dig.

Tävlingen avslutas 29/3 kl 20.00 Vinnaren utses genom lottning.

LYCKA TILL!

Länka.....

Okej, nu har jag gett upp att försöka kommapå det själv... Är det någon snäll själ där ute som kan lära mig hur man länkar i sina inlägg? *lite smått desperat*

Söndag...

Denna alltid lika tråkiga söndag... När man vet att det är sista dagen på helgen och Robert ska jobba dagen efter. Hade gärna velat att vi skulle varit hemma båda två, men det går ju inte. Ska bli skönt när sommaren kommer och det är semestertider. 

Idag kanske svärföräldrarna kommer, det var längesen nu. Så jag tänkte bjuda hit dom. Dom vill helst inte att det ska gå en vecka mellan att vi träfafs för deras Melvin-sug blir för stort :) Och det förstår man ju ;)

Robert ligger ute och pillar med bilarna och Melvin sover ute i sin vagn. Och här sitter jag, onyttiga jag .... Jag är rätt seg idag, var så jobbigt att stiga upp från sängen idag, fast att jag fick sova till nio. I natt har jag sovit så skönt, hur kommer det sig att man sover mycket bättre när sängen är nybäddad? Det är fantastiskt! :)



Det blev lugg.

Jaha, då har man klippt lugg (själv!!). Vi får väl se hur länge jag kan ha det innan jag tröttnar. Jag brukar dra den rätt snabbt åt sidan igen, men jag ska verkligen försöka.

Idag blir det en lugn dag, inget inplanerat. Det är rätt skönt på sätt och vis, men jag känner mig rätt rastlös snabbt. Melvin är jättetrött och jag försöker få honom att somna men det vill sig inte. Men när han är uppe gnäller han bara. Jag ska inte ge med mig. 

Vi hörs senare.

Lasagne.

Ikväll blev det lasagne, och lite vitt vin. Har varit sugen på det hela veckan, men det fick bli fredagsmat. Så härligt med en mysig middag tillsammans, med lite tända ljus, god mat och en glad son.

Försöker få Melvin att sova nu men han är envis, vill inte alls. Egentligen är han ju trött men det vill han inte veta av. Han är för smart för sitt eget bästa :)

 Kvällen bjuder på mys i soffan med Let's Dance och något gott (självklart) Den här gamla gravidmagen bara byggs på och jag måste snart göra något. Inte bara snacka om det, den ska bort! Och till sommaren ska jag ha en likadan mage som jag hade innan. Då skulle jag vara glad.... 

Nej, nu ska jag avra lite social med mannen min. Ha en trevlig fredagskväll kära du.

En shopaholics bekännelser.

Har ni läst En shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella? En helt underbar bok, med många uppföljare. Den handlar som sagt en en tjej som älskar shopping, kanske lite för mycket. Man för följa henne i hennes vardag och får se hur  hennes shopping sen går över styr. Den är klockren, har ni inte läst böckerna så gör det! Såklart heter huvudpersonen Rebecca med, vilket sammanträffande ;)

Det jag egentligen vill komma till är att boken har nu blivit film och har biopremiär här i Sverige den 20 mars. Det ser jag verkligen fram emot och jag kommer självklart att se den så fort jag kan.




Lunch

Har precis gjort lite mat, det är så tråkigt att göra det ensam och till sig själv. Men det måste ju göras. Idag fick jag lite hjälp i alla fall. och han verkade tycka att det var roligt för han satt och skrattade hela tiden :) Det är härligt!




Lugg eller inte?

Har funderat i några veckor på att klippa lugg, har haft det innan men har då ångrat mig eftersom jag ALLTID har haft denna snedluggen. Jag är trött på att se likadan ut, men när jag väl gör något annorlunda får jag lite lätt panik. Men jag tycker ju att lugg är så snyggt! Vad tycker ni? Klippa eller inte klippa?





Den nya bloggen börjar med strul...

... men bara pga mig själv, jag hade visst skrivit fel inloggningsnamn, hade missat en bokstav. Tyckte det var konstigt att jag inte kunde logga in, så jag testade om jag hade tappat en bokstav i min mejladress och självklart hade jag det! Typiskt mig.

Fredag idag, jag älskar det! Nu kommer jag ha min man hemma i två dagar,  känslan att veta det är underbar. Jag är ju lite av en sällskapsgris. Vill helst ha honom hemma hela tiden :) Men det kan ju bli svårt.

Melvin har precis somnat, ett under. Och han sov hela natten, det förstår jag faktiskt inte riktigt. Han somnade vid 17-tiden igår och vaknade inte förrän 9 i morse. Han är kanske en sömntuta som sin mamma? Det tror jag, och det hade ju varit bra :)

Nu måste jag verkligen ta hand om disken, köket ser ut som ett bombnedslag. Efteråt blir det tvätten :( 

Min fina pojk.


Och dessa plagg ska pryda min vackra son, plaggen kommer från Me and I.

Snygga men...?



Jag har ju fastnat för både fodralklänningen och jumpsuiten och skulle gärna vilja ha båda två till sommaren. Men frågan är när och hur ska jag använda dom? När jag går här hemma på Bygatan? Ha ha... För face it, jag har inget direkt glamoröst liv, där jag går i höga klackar och spacklad till tusen på stan eller går på fester var och varannan dag. och en fråga till... Hur smickrande skulle dom egentligen vara på min så kallade "mammakropp"?! Men dom är ju såå fina... Vad tycker ni? När kan man ha dom? Och hur faller dom er i smaken? 

Favoriter...

Godbitar från mitt hem, hyllorna , bokstäverna och klädträdet har Robert gjort själv, vilket verkligen är uppskattat! 

En slapparkväll.

Idag blev det fika med grannen och hennes flickor, det är skönt att bara kunna gå över gatan sådär. När man är hemma hos dom glömmer man lätt bort tiden, det är härligt att träffa dom! Deras minsta flicka är bara två månader äldre än min Melvin men man märker hur mycket ett litet barn lär sig på de 2 månaderna. Melvin har precis lärt sig att sitta och att åla sig fram. Deras flicka kryper, klappar och säger vissa små ord. Man förstår inte hur snabbt de lär sig, det är verkligen ett under. Dessa små barn, dom är guld värda!

Kvällen är seg, Robert ligger på soffan och sover. Han mår illa och har tydligen gjort hela dagen, stackarn. Men jag hoppas verkligen inte att han har dragit hem influensan. Vi har legat sjuka för ofta här hemma de senaste månaderna. Plus att jag har en konstig rädsla för att kräka. Ibland när jag mår illa så kan jag sitta och gråta för att jag inte vill kräkas, det låter kanske löjligt men jag tycker det är så hemskt. Så maginfluensa är det sista jag vill ha. Jag trodde att jag skulle komma över den där rädslan efter att ha kräkt i princip varje dag av de första 20 veckorna under min graviditet med Melvin, men rädslan har bara blivit värre. 

Jag skulle egentligen behövt ta hand om disken, men jag orkar inte. Jag har bara lagat lite mat till oss, som jag fick äta själv för Robert kunde inte få ner något. Har ingen energi, så jag har bara suttit här. Och det är i och för sig skönt med såna kvällar ibland, inga måsten.  Melvin sover  ju, och har gjort sen vi kom hem från fikan, undrar hur mycket sömn det blir i natt? Men jag har inte velat väcka honom, han sover så gott...

Och såhär trött blir man efter ett besök hos flickorna över gatan :) 
  

Ny blogg, ett måste?

Jaha, då har man skaffat en ny blog. Vet inte riktigt varför men det kändes som att jag velat det länge. Har sett att det är många som bloggar på blogg.se, och har väl varit nyfiken på varför så många väljer just denna sidan. Så det är nog mest ett test, och för att stilla min nyfikenhet.

Har väl alltid tyckt att det där med blogg inte varit min grej, men efter att jag skaffade blogg i oktober förra året har jag fastnat mer och mer för det. På något sätt är det skönt att skriva av sig, jag tror att man behöver det ibland. Förr skrev man dagbok, för sig själv, nu skriver man blogg för vem som helst. och jag gillar det.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0