För kort....

Helgen är på tok för kort, så mycket man vill hinna med men har knappt tid till hälften.

Denna helgen har gått i en hejdundrande fart! Med mycket som var inplanerat. Fredagskvällen ägnade vi på Holjebadet, bara vi i vår lilla familj. Supermysigt och Melvin uppskattade verkligen det! Tyvärr är vi dåliga på att ta oss tid för sånt, vilket det verkligen måste bli ändring på!
Efteråt beställde vi pizza och jag syndade. Men gott var det! :)

I lördags åkte jag till stan för att leta efter löpskor, hitta int ett skit i denna stan! Så jag har fortfarande inga bra skor att springa i! Nu har jag beställt ett par, för det finns inte tid att åka iväg någon längre bit.

Resten av lördagen spenderade vi med nära och kära, där bröllopsdag och födelsedag var inkluderade.


Idag var jag och Melle inne hos våra kära grannar, på klädparty. Mycket lek förr barnen och dessutom ett par snygga plagg till lilleman.

Hade tänkt åka och träna nu på kvällen, men jag har så sjukt ont i benen efter att jag sprang igår. Känner att jag måste vänta på skorna jag beställde och hoppas på att dom passar. Imorgon får jag köra annan träning helt enkelt.

Tillbaka till jobbet imorgon, känns bra...

Gymmet.

Har börjat ta tag i det där med träning nu, ett måste (tyvärr.) Har lagt på mig alldeles för måna kilon i somras, plus att kroppen fick en chock av ett stillasittande jobb med 4 latte om dagen (?)

I vilket fall som helst, idag har Intersport utförsäljning inför sin flytt och hade 20 % på allt. Hade behövt köpa nya löparskor, men hittade istället tights och linne. Är mycket nöjd! Skorna får vi ta en annan dag, vilket också är ett måste då jag springer i helt fel skor och får galet ont i vaderna.




Dessa hittade jag till ett kanonpris, fast i rosa då. Vad annars?! :)




Sen sist.

Det har hänt så himla mycket sen sist, 2010 var verkligen ett händelserikt år men samtidigt inte.

Jag gick arbetslös från mars och tänkte att jag skulle ta det hela som det kommer, njuta av sommaren och tiden tillsammans med familjen. Men kunde inte koppla av på det sätt jag hade hoppats på. Bara efter någon månad som arbetslös började jag få panikattacker och ångest, hade inte en aning om vart allt detta kom ifrån och kunde inte alls förstå. Blev allt mer deprimerad och trodde på allvar att jag skulle bli helt galen. Men har man gett tusan på något så når man sitt mål till sist. NU, efter mycket om och men har vi äntligen kommit fram till vad felet var. Och det är skönt att ha fått en riktigt anledning till varför jag mådde som jag gjorde.

I oktober fick jag äntligen jobb! Kom helt oväntat, ett jobb som jag länge hade velat ha men trodde att jag inte kunde få. 3 månader efter att jag hade sökt jobb på Försäkringskassan som handläggare, så ringde dom!! Och nu är man där, allmänt nöjd med livet! Har äntligen fått komma tillbaka till en normal vardag igen. Trivs som fisken i vattnet.

Börja på nytt...

Ett riktigt bra tag sen jag skrev här sist, har inte alls haft lust att ta mig an bloggen. Men nu känner jag ett riktigt sug efter den igen. Och när man tittar tillbaka på allt man skrivit innan, så är det så imla kul att ha det som ett minne. En plats att samla alla sina tankar på och dela det med andra.

Så, vi gör ett nytt försök...

RSS 2.0