Tiden räcker inte till..

Har inte haft så mycket tid över för att blogga, rätt kasst jag vet. Den mesta tiden har spenderats med familjen och då vill jag inte lägga energi på bloggen. 

I fredags och lördags var det jobb, ett stort och underbart bröllop fixades. Blev riktigt nöjd faktiskt! Bröllop är det bästa med att vara florist. Tyvärr glömde jag min kamera hemma och det blev bara kassa bilder med mobilen.

Direkt efter jobbet i lördags skulle vi till Karlskrona, på svenhippa för Peter & Frida. Vi hade så sjukt roligt och jag tror inte jag har skrattat så mycket på riktigt länge. Härliga människor på underbara ställen, god mat och framför allt god dricka :) Det får vi absolut göra om snart! 


       

    

Nej, jobbet kallar imorgon så nu är det sängen som gäller. Godnatt, mina kära vänner!

Onsdag, som fredag

Idag blir det sista arbetsdagen  för mannen, denna veckan. Härligt för honom! Han har tjatat hela veckan om att idag är det precis som fredag. Men inte en lugn stund blir det, har massa inplanerat. Jag ska ju jobbar på fredag, lördag med. 

Nu sitter man här, skulle egentligen varit mammaträff idag men det blev inställt nu på morgonen. Melvin sover fortfarande (!) och jag skulle behövt göra lite nytta under den tiden men såklart fastnar man här.

Jag hade velat åka upp en runda till IKEA med, har hittat lite småplocka jag hade velat ha. Och grindar till lilleman, det har behövts länge nu. Kanske om jag ber snällt? :) Robert gillar ju inte IKEA, på något lustigt sätt?! 



Kärlek.

Ta vara på det finaste i livet.....♥

   

Fullt upp fast ändå inte.

Är seg idag, har liksom ingen ork i kroppen. Vill göra en massa men ändå inte. Hinner inte med allt jag vill fast att inget är inplanerat. Har en fruktansvärd huvudvärk, som har hållt i sen igår eftermiddag. Vad kan det bero på? 

Jag ska städa upp lite här, sen plocka in lite syréner och plocka in sommaren. Syrénerna som kanske inte finns kvar nästa år. Vi ska gräva upp hela baksidan och då kanske dom åker bort med, men jag tjatar på Robert om att få behålla dom.  Vi får se om han är snäll. 

Nu ska min pojk ha något att äta, sen ska vi gå en runda och njuta av vädret. Bara finnas till, han & jag. Utan krav. Jag älskar dig min lille skitunge!

Mårbacka.

Jag ska erkänna, jag har alltid tyckt att pelargon har varit en riktig tantblomma! Har inte alls gillat dom. Men sen vi köpte vårt hus har jag på något konstigt sätt fått en förkärlek för denna fantastiska blomma! För två veckor sen blev jag ägare till två mårbackor och jag kan inte sluta beundra dom! 



   

Trött....

I fredags ringde min gamla chef, dom hade kris på jobbet och ville att jag skulle hoppa in. Klart att jag inte kunde tacka nej, jag är för snäll. Har haft ångest för detta hela helgen, skulle dessutom jobba med en ny tjej jag inte träffat innan. Och dömande som jag är tycker jag att det blir ännu jobbigare då. Jag måste sluta döma folk, helt enkelt. Klockan ringde halv sex i morse, och tro det eller ej men jag var pigg! Detta har nog inte hänt det senaste året. Körde och hämtade jobbilen och sen var det dags igen, det känns som om det var igår. Samma människor, ställen och dofter. Jag mådde illa när jag kände doften av det nybakade brödet på ica i asarum, sist jag var där kräktes jag pga doften. Gravid som jag var och jag hade inte berättat om det än. Minnerna fick mig att må illa på samma sätt som då. Men samtidigt tyckte jag att det var helt okej att jobba. Tjejen jag jobbade med var supertrevlig. Hennes mamma och mammans sambo äger Kompaniet och jag blev även erbjuden att jobba extra som bartender. Och jag blev faktiskt intresserad. Jag menar, som något litet extra då och då... Det tåls att fundera på.

För övrigt är jag dödstrött, det märks att man är bortskämd med sovtiderna sen Melvin blev till. Och i 1 månad till ska jag njuta av detta, för sen är det Roberts tur. Och det skär i mitt hjärta. Min lille bebis är snart stor, varför går tiden så snabbt när man inte vill det?

Melvins farmor har varit här hemma med honom idag. Jag beundrar henne, hon var i Gbg i helgen och sprang Göteborgs varvet. Kom hem sent igår, var här vid halv sju i morse och efteråt skulle hon jobba tills tio ikväll. Det är härligt med mor-/ far-föräldrar som gör vad som helst för sina barnbarn. Hon hade även med sig massor av kläder till Melvin som dom hade shoppat i helgen. Tack så mycket säger vi då! :) Och tack för de underbara kläderna och för att du gav av din tid till oss!

Nu ska jag njuta av dessa tre dagarna jag är ledig, på fredag och lördag är det dags igen. Fast då är jag florist, och vi har ett bröllop att fixa :) Underbart! Behöver jag säga mer?

Äntligen har ...

Äntligen har jag hittat den! Har länge gått och nynnat på en låt och känt att det har varit något speciellt med den, men har helt enkelt inte vetat namnet på varken artist eller låt. Men nu har jag hittat den!


När jag lyssnar på får jag en känsla i hela kroppen som jag inte kan beskriva. Den är underbar!

Vilken sommarvärme.

Idag är det verkligen en underbar fredag, en glad liten pojk, solen steker och älsklingen skickade nyss och sa att han kommer hem tidigare. Ikväll blir det till att tända grillen. Jag har längtat hela veckan efter det!

Jag & Melvin är precis hemkomna efter en liten promenad, vi stannade till på lekplatsen så lilleman fick gunga. Han älskar verkligen det, skrattar sig igenom det. Han blev trött av det med, så nu sover han gott i sin vagn. Jag ska ut och hänga upp tvätten ute, sen funderar jag faktiskt på att klippa gräset, iaf på baksidan. Det växer ju så snabbt, och jag har faktiskt inte hjärta till att be Robert för han har så mycket annat han vill hinna med. Och jag tror Robert kommer bli glad när han kommer hem och se gräsmattan fin igen. Så det kommer se roligt ut, gräsklipparen kommer dragandes på lilla mig. För så är det faktiskt, jag kan ju knappt hantera den stora maskinen :)

Imorgon är det jobb igen, ska bli så härligt. Älskar verkligen mitt jobb! Och vad gör det då att det är lördag? 

Nu, ut i solen och steka.




Bara massa fika.

Började dagen med att städa idag, pga det tråkiga vädret. Vad ska man annars göra sånna här dagar? Kände mig iaf duktig. Sandra skickade iväg ett sms och frågade om hon skulle komma bort med fika, och det tackar jag aldrig nej till som de flesta vet :) Riktigt goda bakelser från Ninas blev det, massor av prat och sen lek med Melvin. Härliga Sandra, varför gled vi isär innan?  Va mycket roligt man har missat.


Melvin är ute och promenerar glatt med Sandra.

Visar upp sina nya Foppatofflor.


Ikväll har det bara varit en slapparkväll, har varit så fruktansvärt trött. Robert däremot har varit duktig och satt de sista listerna på våra NYA fönster, vilket blev skitbra! Han har även tagit bort de gamla, fula markiserna för imorgon så kommer förmodligen de nya upp. Om han orkar vill säga....  Och för att han varit så duktig ikväll bakade jag en rabarber/jordgubbs paj till honom.... Vi har så mycket rabarber i trädgården så jag vet inte vart jag ska göra av allt. Men härligt att bara kunna gå ut i trädgården och plocka in.


Kvällsmys, med paj & en kopp te.

Älskade barn...




Vad vore man utan dig? Vag gjorde man innan du kom? Du gör livet så värdefullt och bara jag tänker på dig blir jag rörd i tårar. Tiden har gått så snabbt sen du kom, du är snart ett år. Jag har inte riktigt fattat förrän nu att du om bara några månader ska skolas in på dagis, stora killen. Jag vill alltid vara hemma med dig och alltid göra det bästa för dig. Du har gett mig så mycket glädje, din lille trollunge. Jag tackar för att du finns! Din mamma......

Fredag, jag har längtat.

Denna veckan har visserligen gått snabbt, kan det bero på att jag var så nöjd med mitt vagnköp? Men jag har varit så trött och Melvin pigg. Varför ska det alltid vara så? Jag har verkligen velat sova ut denna veckan men det har inte blivit så någon dag. Jag är så bortskämd med det annars. Men ju äldre Melvin blir, desto piggare är han på morgonen. Det är ju inte som innan direkt, när han sov till 11 varje morgon.  Bortskämd ja.....

Det blev en tur i staden idag med, där träffade vi Sandra och vi tog en promenad i butikerna. Hittade inga gladiatorsandaler jag ville ha, så jag klickar hem ett par från Nelly, med mycket rimligt pris. Sen får vi se hur dom passar mig i smaken när de kommer.

Kvällen bjuder på middag hos syster med man. Det var längsen så det ska verkligen bli trevligt! Och förhoppningsvis är det väder för att tända grillen. 

Robert åker lite tidigare från jobbet idag. Väldigt skönt tycker jag. Som jag har saknat honom idag....!!

Imorgon ska vi hämta våra fönster, (ÄNTLIGEN!) Och det var även tänkt att Robert skulle börja sätta upp dom. Men så ringde pappa och frågade om han fick låna Robert imorgon. Det var tydligen kris på jobbet och då kan man ju tyvärr inte säga nej, hur gärna jag än hade velat. Vill ju ta bort mitt tattarfönster från vårt tattarhus :) Och upp med våra fina markiser. Min kära granne glänser med sina och nu vill jag med glänsa :)

Idag ska jag göra igen mat till Melvin, testa mig lite fram. Eftersom att han har fått för sig att han inte ska äta maten på burk. Och ungen måste ju äta mer än gröt och välling. Vad ska man göra med dessa barn?

Hockey all night long.

Okej, hockey är väl kanske inget jag gillar. Men tyvärr gör mannen i huset det. Och han förtjänar en hel kväll med hockey i soffan. Han klagar aldrig när jag följer mina serier, så varför ska jag göra det nu? Istället serverar jag oss varm chocklad, te och marshmallows. Det gillar han! Han förtjänar att bli uppvaktad på alla sätt. Han ville ha middag till hockeyn började och det fick han. För jag är så glad att jag har fått honom. En lam kärleksförklaring pga hockeyn?! :)

Idag blev det en tur på staden med Anna och hennes lille Alexander. Riktigt mysigt, trots vädret. Jag hittade även en jeansjacka jag föll för, som jag har letat. Vad hade man gjort utan VeroModa? Tyvärr fanns inte min storlek men det fixar dom tills på måndag. Till det behöver jag ett par gladiatorsandaler men har inte alls hittat några jag vill ha, förutom dom på HM. Dom skulle levereras vecka 23, så det hoppar jag! Några tips på vart man kan köpa fina till ett rimligt pris?

Robert fick besked om sin semester idag, den gick inte igenom. Dom hade ringt och bråkat med Robert om det och eftersom att jag förmodligen jobbar då, bad Robert chefen att komma hem till oss och vara barnvakt. Det gick gubben inte med på, konstigt?! Blir lite lätt förbannad, Robert som har ställt upp så mycket för dom. Han har även ansökt om pappaledigt från och med v 27, men eftersom hans anmälan kom in en dag försent fick han inte gå förrän tisdagen. Det är ju skrattretande. Vill dom bara visa att dom har makten eller vad är det frågan om? 

Pappa och Melvin busar, detta blev resultatet av pappas tomma godispåse.
Godisprinsen.





Klassfest.

Tog en massa bilder från klassfesten men inga som blev vidare bra :) Fast att man inte druckit så mycket såg man ut att ha druckit desto mer. Men dessa bjuder jag på....

Här har ni oss, floristerna. Nästan hela klassen, 4 som saknas.




Sandra & jag,  med våra vanliga poser. Så snygga, jag vet :)



Som sagt.... Det bjuder jag på... 

Vilken mysdag...

Nu har det regnat nästan konstant i tre dagar, men jag tycker ändå att det är rätt skönt. Man kan gå inne hela dagarna i myskläder, tända ljus och bara finnas. Inga krav på att man måste hinna ut. Fast när man är inne ser man hur mycket det behövs städas. 

Jag och lilleman låg kvar i sängen en hel timme i morse och myste. Så härligt det är när han är på myshumör, han med. Annars ska han bara busa, men han offrade sig idag. 


Helgen som var, var helt underbar! Klassfest stod på schemat och fast att de flesta inte setts på närmare 2 år, kändes det som om det vore igår. Konstigt att det kan vara så. Det var härligt att träffas igen! Och jag mådde faktiskt bra dagen efter med :)

I måndags sålde vi vår vagn, och sen var det dags för en ny. Sandra, min äldsta vän, kom på besök. Vi har inte heller setts på evigheter, lite tråkigt att det blev så eftersom vi varit bästa vänner sen vi var små. Men på något sätt gled man ifrån varann när skolan tog slut. Det kändes så skönt att bara sitta och prata så som man gjorde förr. Hon och Melvin klickade också, vilket kändes kanon. Sandra följde med mig & Melvin till Karlskrona, där vi hämtade vår vagn. Jag älskar verkligen den! Emmaljunga Nitro i svart läder. Efteråt tog vi en liten shoppingtur på staden. 

Igår var det dags för mammaträff, alltid lika mysigt. Tiden går så snabbt när man träffas bara... Man skulle behövt några timmar till så man hinner prata om allt man vill. 

Idag blir det bara mys på schemat. Okej, lite städning med känner jag nog. Det behövs tyvärr när man har 2 galna katter som skitar när. (vi skyller på dom) Köpa lite nya blommor med, så man blir glad i detta höstvädret.

Fest för mamma

Ikväll bär det av till Karlskrona, ska på "klassfest" för floristerna. Ska bli skitkul! Har inte sett de flesta på flera år. Robert & Melvin åker till farmor & farfar och stannar där hela kvällen. Dom kanske hämtar mig i natt annars sover jag där. 

Sen ska jag försöka må bra imorgon med.... :) 

Har lite ångest över att lämna Melvin men jag har ingen anledning egentligen. Brukar ju inte vara ifrån honom. 

Torsdagen..

Det blev en riktigt lyckad kväll, vi hade verkligen så roligt! Tack för en underbar kväll Frida & Peter! Tyvärr mår man som man förtjänar idag :)

Missade att sopbilen skulle komma idag med, skit. Vår tunna som var ÖVERFULL! Jag tycker inte om när man ändrar på mina rutiner, det var liksom inte klockrent för mig att den skulle ut idag eftersom det är röd dag. Irriterande och jag känner mig förbannad. Nej, njuta av solen ska jag göra istället. Ska inte lägga dålig energi på min soptunna.

RSS 2.0