Sommarkillen.

Måste bara visa vad Melvin fick av sin mormor förra helgen


                     

Det är verkligen så himla fint! Kommer han inte bli Bygatans sötaste lille kille? :)


Och så har jag varit och lagt undan denna hatten till, den har tyvärr inte kommit in i butiken än. 



Allt kommer från Bus & Rackartyg, märket Plastisock.

Väntan på fönster.

Fick orderbekräftelse igår på våra fönster, jo men tack. Bara en vecka efter att vi har beställt dom. Letade snabbt upp lev.datumet. Där stod det......... 6 maj! Över en vecka till!! Orkar inte vänta, blir galen på detta söndriga fönster. Har redan hört historier på byn om hur vi har tagiot sönder det, det är nackdelen med att bo i en såhär liten by. Alla vet allt om alla, tror dom. Men vi har INTE bråkat sönder fönstret, haha. Att folk kan vara så korkade?! :) 

Och sen är vi medvetna om att det ser hemskt ut, men som sagt... Vi är på väg att åtgärda det. Så, då kanske byns skvallertant kan sluta prata om oss? 

Veckan som gick.

Hade som sagt massor av begravningar i veckan som gick, så det blev många sorgdekorationer. Här är bara några av dom. Det låter kanske hemskt, men jag tycker att sorgdekorationer är bland det roligaste att göra fast att det är ett sånt tillfälle.










Och så hade vi det lilla bröllopet, bruden var en kanonhärlig tjej så det kändes extra roligt att göra buketten till henne....







Tråkig söndag.

Usch, vilket tråkigt väder. Man känner ju inte för att göra någonting. Hade velat vara ute men det är ju så kallt. Vart tog det fina vädret vägen. Det har ju varit fint väder hela veckan, enbart för att en annan har jobbat och knappt varit ute. 

Veckan har i alla fall varit skitrolig! Det har varit så skönt att få jobba lite, eller mycket kanske jag ska säga. Vi har haft så mycket att göra. Massor av begravningar och till och med bröllop, och köpsugna kunder på det. Ska lägga upp lite bilder sen på sorgdekorationer jag har gjort, och så brudbuketten naturligtvis :) Men just nu orkar jag inte. 

Robert ligger i soffan och degar och Melvin sover. Vi skulle egentligen gått en runda men det tar ju tid innan man har ork i kroppen för att ens göra sig i ordning. Det får bli senare i eftermiddag. Jag skulle bakat lite bullar med en sånhär dag, så att man har lite i frysen när det kommer hem folk.

För övrigt så har vi beställt nya fönster till hela vårt hus, plus altandörr. Robert skulle ge sig på att måla våra gamla fönster och när han bara hade några kvar gick det snett. Han hade precis målat klart när Melvin skrek efter mat, då passade vinden på att ta våra fönster och de föll omkull på varandra. Så Robert fick nog och beställde nya fönster till hela huset. Vilket jag är rätt nöjd med :)  Jag har velat ha nya fönster länge och nu behövde jag inte ens tjata till mig det :) Tänka att dessa män också kan göra fel ibland, det känns bra. Men nu ser det ut som om jag och Robert har haft ett stort gräl och försökt slå sönder huset, folk som går förbi kollar konstigt på huset. Dom tänker väl att folket på bygatan är inte riktigt vettiga. Haha....

Nej, nu ska jag roa mig med att tvätta. Det ska ju bli roligt, eller?

Hiss eller diss?

Jag tycker ju att jumpsuits är skitcoolt, men har svårt att se dom på mig. Ska man våga eller inte? Här hittade jag i alla fall en som jag kan tänka mig. Vad tycker ni om den? Hiss eller diss?




Hu...!

Jag trotsade regnet idag och tog på mig och lilleman, han har ju det bra som kan ligga ombonat i vagnen med filtar, regnskydd och hela köret. Men en annan, ja man får helt enkelt acceptera att man inte är någon bebis :) Hur som hekst, mitt mål var att luka mitt trädgårdsland och så fick det bli. Det var helt igenväxt men nu är det fint igen, är faktiskt stolt över mig själv, det får man vara ibland. Så nu sitter man här och fryser, har precis ätit lunch och Melvin sover fortfarande i sin vagn (3 timmar nu!). Jag avnjuter en kopp kaffe och en bit Daim (bara för att bli pigg igen) :)

Ska snart börja på middagen, idag är det sista dagen på jobbet för Robert. Sen ska han vara pappaledig, fast bara någon vecka. Men han är så glad för det och det känns skönt. Jag tror att dom kommer få det himla mysigt tillsammans. Och är han riktigt duktig kanske han till och med får en present. (Fast bara kanske, för hur ofta får jag en present om jag har varit duktig? Haha..)



Desperate housewives vs. hockey

Har gått och längtat efter D.H hela dagen, det är ju liksom tisdag. Och på tisdagar är D.H ett måste. Klockan nio när jag ska bänka mig framför tv:n sitter Robert där med ett hånflin. "Det är hockey på femman" Jaha??! Förbannat skit, kunde ingen förvanat mig?! Sånt här gillar inte jag, det är det värsta som finns. Hockey fanns ju inte med i min planering.

Vi åkte i alla fall in till gymmet idag, på lördag ska vi in och träna och få en instruktör. Perfekt. Nu ska vi minsan ta tag i detta. När vi kom hem gick jag & Frida en snabb, lång promenad. Utan barn, utan krav och utan barnvagnar. Bara vi.. Det kändes verkligen härligt att få kämpa lite, så det gör vi om imorgonkväll. 

Sitter och lägger ut lite grejer på tradera, min gaderob är full av skit jag inte använder. Det är bara irriterande att öppna gaderoben och bara ser kläder man inte vill använda. Så nu ska dom bort! Sen vad jag får för det spelar ingen större roll.


Förresten, jag har glömt att min lille gosse har börjat säga mamma och pappa. Det låter helt underbart! Ååh, jag blir galen :) Ibland vill man bara gosa sönder de små liven... 


Mums.

Nu när jag har lärt mig hur man lägger upp klipp i bloggen måste jag ju bara lägga upp denna videon, kan vara det finaste jag hört på länge. Kärlek till Måns!



Någon snäll själ?

Kan någon snäll själ berätta för mig hur man lägegr upp klipp i sin blogg? Tex. ett klipp från youtube... Jag blir tokig på att försöka. 

Våren har kommit för att stanna..

Hoppas jag i alla fall :) Så underbart väder det har varit den sista veckan! Vilket gör att man liksom inte har riktigt tid för att blogga... Ja, det är min ursäkt! Helgen var ju fantastisk och i fredags var det dags för årets första grillning, så gott det är med grillat kött! Resten av helgen var vi en hel del i vår underbara (?) trädgård. Det krävs mycket arbete för att den ska bli något att hurra för. På lördagskvällen var vi hos Putte & Pia för lite vin och massa prat. Härligt! När man är hos dom känns det verkligen som om att sommaren är på väg. Söndagen bestod av besök hos våra fina grannar. Robert hjälpte Kent att sätta in två nya fönster, så dom bjöd på varmrökt lax och fika... SÅ gott!  Kent och Melvin har även lärt känna varann lite bättre och Melvin hade kanonroligt hos dom när mamma och pappa var ute och gjorde nytta. Till saken hör att för en månad sen grät Melvin varje gång Kent började prata med honom, så Kent är väldigt nöjd :)

Vi har även beställt nya markiser i helgen, hoppas verkligen att det kommer bli snyggt. Dom som sitter här nu vågar man ju knappt kolla på. Så det känns skönt att få nya!

Mamma har varit här idag, tagit Melvin lite. Medans jag har städat och tvättat bilen! Tänka sig, jag trodde aldrig att jag skulle orka ta tag i det :) Men nu och den vårfin. Nu ska bara en annan också bli det. Träna massor... Och färga håret måste jag göra, ser inte klok ut. Men jag har faktiskt inte råd med det denna månaden, så det får bli nästa. 

Och ikväll ska jag och Frida skriva in oss på gymmet i Vägga, fri tillgång till simmet med. Det ska faktiskt bli roligt, speciellt när man har någon att träna med. Så att man kan heja på varandra.

 Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen blir det till att skala potatis och göra köttförslimpa. Melvins favorit :)

                    

Lite bilder från helgen.

RSS 2.0