.

Idag hyllar vi våren lite extra... ♥





Hjärtat <3

Fina, fina du... Vad vore jag utan dig?! Som den starkaste sol lyser du upp mina dagar! Jag saknar dig där du ligger och sover, bara några meter ifrån mig egentligen. Det gör ont att ens tänka tanken, på ett liv utan dig. Jag ska aldrig ta dig för givet! Tack för att du finns, älskade barn! ♥




Vårvinter.

Vilken onödig dag, egentligen. Igår ställde jag inte klockan, för jag tänkte att Melvin vaknar ändå så tidigt. Känns bara som överkurs att ställa den. Kvart över tio (!) vaknade jag, och fick helt enkelt väcka Melvin. Tror däremot inte att han är helt kry?!

Men sen dess har vi i princip inte gjort någonting, mer än varit ute och lekt lite. När jag vaknar så sent känner jag lite att jag har kastat bort hela dagen, sen orkar jag inte ta tag i något. En rätt knäpp inställning, men sån är jag. Fint väder fick vi iaf, har precis varit ute och gått med Melvin så han somnade i vagnen. Jag fick mitt efterlängtade kaffe.

Knopparna börjar komma upp i rabatterna nu, och jag längtar ännu mer efter att den riktiga våren ska komma. Känns verkligen som att vi behöver den nu. Och ska jag bara gå hemma nu så vill jag kunna vara ute och fixa lite, snart är det ju dags för penséerna att planteras med.

Tråkiga besked...


Igår ringde mamma, berättade att mormor var döende. Dom hade upptäckt cancer i hela hennes kropp, dom kunde inte hjälpa henne. Och gav henne en vecka att leva. Kände mig helt stum, vet inte riktigt hur jag skulle tackla det. Nu ringde mamma igen, mormor är död. Känner mig fortfarande helt stum, kall. Det gick för snabb, förstår inte riktigt. Hur kan man ha cancer i hela kroppen och inte få veta något förrän man har en vecka kvar att leva?! Som inte ens blev en vecka. Det gör mig mörkrädd. Ännu mer skrämmande är att jag knappt träffat mormor den sista tiden, inget man kan göra något åt nu men man önskar ibland att man hade handlat annorlunda. Att hon hade fått träffa Melvin oftare, jag känner mig grym. Skönt att hon slapp lida allt för länge i alla fall....



Mormor, jag tänker på dig <3

Friday, I´m inlove.

Så var det fredag igen. Var tar tiden vägen?! Fast att jag går hemma om dagarna, så tycker jag bara att tiden rinner iväg. Skönt är kanske det, eftersom det innebär att våren snart är här. Den är på väg mina vänner, den behöver bara lite hjälp på traven.
Igår var Peter & Frida här med den lilla nykomlingen, Ville. Guuuud va liten han, såg ut som en liten docka. Kan inte för mitt liv komma ihåg att Melvin har varit så liten, varför är det så svårt att komma ihåg det? Mysigt att ha en sån liten krabat i sin famn igen, bebisar är så fina. Fast å andra sidan är jag rätt nöjd med den "bebisen" jag har :)
Har precis bakat kladdkaka, med vit choklad. Ska bli spännande att se hur det smakar. Med varma hallon. Väntar bara på att Robert ska komma hem från träningen så att vi kan påbörja vårt fredagsmys.

Välkommen Ville! <3

Grattis till Peter & Frida som fick sin lille son igårkväll! Som vi har längtat efter dig!!

Ville
Kan inte riktigt smälta att han är såååå lik Oliver (storebror)

RSS 2.0