Måste visa..

Har aldrig direkt gillat Fjällrävens grejer. Har rent av tyckt det varit fult alltihopa. Men så var jag och Robert i Karlskrona och då råkade jag gå förbi en Fjällrävenväska, för barn! Det kan vara bland det sötaste jag någonsin sett, nästan. Och en sån ska Melvin ha!
Bara kolla på den! Kan även säga att den är myyyycket coolare i verkligheten. Så cool han kommer bli när han kommer med sin nya dagisväska ;)

 


Räkningar..

Då var räkningarna betalade, alltid lika kul! :( Speciellt nu när man ska vänta på att akassan ska sättas igång, har inte en aning om när jag får pengar nästa gång.
Har precis lämnat min lille pojk på dagis, jag ska äta frukost sen åka iväg och träna. Duktig ska jag vara. Har massa viktiga saker som ska fixas idag med, har skjutit på det men nu måste jag verkligen ta tag i det. Ska bland annat in till gamla jobbet. Ringa till den "nya" jobbet, som även det är gammalt nu. Krångligt med massa papper och skit. Varför ska folk göra det svårare än vad det egentligen är? Blir arg! Ska ge er ett tips... Ha aldrig med call4u att göra! Det slutar aldrig bra! Har inte ens fått min lön idag.

Längtar till våren..

Har precis  varit och hämtat lilleman på dagis, han älskar verkligen att vara där. Vill inte alls åka hem när jag kommer, vet inte hur jag ska tolka det? :)
Jag har inte gjort någon nytta alls idag, skulle skicka iväg några jobbansökningar men tiden har bara runnit iväg. Suttit i telefon med a-kassan och försäkringskassan, alltid lika trevligt att ha kontakt med dom :/

Solen har varit framme idag i alla fall och då längtar vi lite extra tills våren kommer. Speciellt när mina underbara jeansshorts från HM kom på posten idag också. Dom var klockrena och dom kommer användas flitigt i sommar!


Nu spelar Melvin wii, är helt inne i spelet. Så jag tänkte jag skulle passa på att börja med maten.

Längesen sist.

Japp, det var evigheter sen sist. Har haft fullt upp antar jag?  Började ju jobba i somras, efter min mammaledighet men det ville sig inte riktigt. Så nu sitter man här igen, vill inte kalla mig själv för arbetslös men det är jag ju faktiskt?!
Nya tag med bloggen så länge kanske? Har faktiskt saknat det. Och nu när man kollar tillbaka å det man skrev innan så är det verkligen roligt att ha en blogg!

RSS 2.0